FRIENDS

Monday, October 8, 2012

TIPS UNTUK PASANGAN DILUAR SANA.. :)


Assalamualaikum.. hye pembaca.. korang dah update blog?? ape lagi, bagi laa link korang.. nk BW bila free.. :) post saya kali nie, lelaki mahupun wanita, boleh jaa baca.. renung2kan tip kilat.. sebenarnya saya terbaca tip nie di majalah.. jadi saya mahu berkongsi kpd anda semua.. moga2 baca sampai habislah.. ada tip2 nk pikat hati, nak jaga hati wanita, apa yang wanita suka dan tidak suka, dan mcm2 lagi.. bagi yang tak suka jiwang tu, konfem muntah bila baca.. hahaha.. J selamat membaca.. ~_~

*WANITA*

·         1) Selain memerlukan cinta dan kasih sayang, wanita mudah terasa hati, cepat jemu dan suka kepada  perubahan serta suasana baru.

·         2) Kurang rasional dalam bercinta. Boleh jatuh cinta kepada lelaki yang  tidak sesuai atau munasabah dari segi pertimbangan akal.

·         3) Berjiwa sentimental, suka kepada seni, gemar menonton drama cinta atau program bercorak kekeluargaan.

·         4)Sifat cemburu memang sinonim dengan wanita. Mereka mudah curiga serta sentiasa berwaspada dalam perhubungan.

·         5) Suka didengari dan amat sensatif apabila pasangan gagal menjadi pendengar setia.

·         6) Mereka suka dipuji, dihargai dan sentiasa perlukan pengukuhan kasih sayang daripada pasangan.

·         7) Pandai memujuk, tinggi semangat pengorbanan berbanding lelaki.

·         8) Ramai wanita yang setia secara keterlaluan hingga sengsara daripada segi fizikal, emosi dan juga rohani.

·         9) Apabila sudah terlalu sayang, mudah memaafkan kesalahan pasangan yang berulang2 dan sukar memutuskan hubungan (walaupun memudaratkan)

·         10) Diam wanita merupakan “tangisan” paling kuat, tanda hati luka mendalam
.
·      

Yang nie jaa?? hala.. aku sempat baca yg nie jaa.. aiseyman.. :)
Haaaa.. Lelaki pon ada juga sesetengah macam benda kat atas nie.. *_* ada juga yang tak betul.. jadi jangan terlalu percaya ok? Assalamualaikum.. tengs for reading.. XOXO

No comments:

Post a Comment