FRIENDS

Wednesday, November 28, 2012

terima kasih untuk semuanya

Assalamualaikum.. hye kawan2.. tengah jeguk blog saya ehh?? terima kasih.. :) hmm.. hari nie saya post something yang amat memilukan hati saya.. :( mintak maaf ehh.. kepada wanita yang kat lua tu, jangan ikot perangai saya okay??

Sebenarnya, saya baru sahaja memutuskan hubungan dengan boy saya pada dua hari yang lalu, 27/11/2012. KENAPA?? saya buat hal lahh.. sebenarnya saya seorang yang cepat bosan.. tambah pulak dengan dok jaoh.. lagi lahh.. saya keluar dengan kawan lelaki saya.. sebelum ini pernah jugak berlaku macam tu.. saya bgtahu dia, then dia marah saya.. dia mintak putus.. saya merayu untuk dapatkan peluang kedua.. bila dah dapat, saya buat lagi.. melampau kan?? mmm..

Dia mengambil keputusan untuk tinggalkan saya dan tanak berhubung dengan saya lagi.. saya akui, saya tak menghargai peluang yang dia berikan kepada saya.. bodoh kan saya?? hmm.. saya minta maaf kepada kaum hawa, kerana telah memalukan kaum sendiri.. dan kaum adam, saya minta maaf bagi pihak kaum hawa kerana menyakitkan hati kalian.. 

awak, saya minta maaf sebab buat awak macam nie.. saya lepaskan awak.. terima kasih sebab awak jagakan saya selama setahun empat bulan.. halalkan makan minum saya.. jangan lupakan saya kalau awak dah kahwin nanti.. jemput saya ke majlis bahagia awak okay? walaupon kita dah tade apa apa, saya tak pernah sayangkan lelaki macam mana saya sayangkan awak.. maafkan saya.. sayang awak

buat masa ini sahaja nurkilan saya.. maafkan saya.. Assalamualaikum..

No comments:

Post a Comment