FRIENDS

Friday, January 10, 2014

SAHABAT

Assalamualaikum dan salam sejahtera.. Lama sungguh tak update blog nie.. Asyik kena tegur jaa.. Bila nak update? Haaa.. Malam nie nak update.. Hahaha.. Alhamdulillah, aku masih lagi berdiri di bumi yang indah dengan ciptaan yang maha esa dan masih lagi di dalam mencari keredhaanNya.. Allahmdulillah, bersyukur kepada hadrat illahi, aku serta rakan seperjuangan yang lain telah menamatkan semester yang ketiga dan insyaAllah akan meneruskan perjuangan di semester yang akan datang..

Sahabat,
Hargailah bila bersahabat, 
Sayangilah bila bersama,
Maafkan bila terluka,
Rinduilah bila berjauhan, 
Fahamilah bila keliru,
Nasihatlah bila terleka,
dan
Tegurlah bila tersilap.

Manisnya bersahabat kerana ikhlas.

Itu antara madah sahabat yang aku suka.. :D Indah bersahabat jika mereka ada ketika susah dan senang kita.. Kalau nak post satu satu, memang ramai kawan nie.. Tapi aku nak kongsi para sahabat aku.. :) 

Ok, ini sahabat dari sekolah menengah sehingga lah sekarang.. Always keep in touch.. Gambaq jala nohhh.. Haha.. Inilah geng ketot.. Sebab tu laaa yang letak nama nanaketot.. wkwkwkwk.. Pergi kemana, kami berempat.. :D 

Amira Erna

Qurratul Aini

Nor Athira


Yang nie pulak teman di perantauan.. Unikl MICET, Melaka.. 

Nor Ashikin
Hanis, Ekin, Nana

Chemical Engineering To be
Nadzin Zariq
Haaa.. Botak nie laa.. Bising sangat aku lama tak update.. Weh, aku update dah nie.. Kali nie letak gambaq hang seketoi.. hahahaha.. 

Sedikit sebanyak kisah sahabat, sini aku kongsi detik saat bersama sahabat, ketika susah dan senang.. :D

Pada hari bahagia Annaim
Annaim (27/10/2012)
Annaim bersama suaminya.. Alhamdulillah, setahun dah..
Para jemaah yang kuat makan
Farid Shafiq
Aisyah Aqila
Dan yang terakhir adalah aku.. :D Disini, saya Nur Farzana a.k.a nanaketot memohon maaf kepada kawan kawan semua sebab curi gambar.. hihi.. Maaf lah ye.. sayang korang semua.. 
1 comment: